Dildot ja tekopenikset – nautinnollisempaa seksiä

Dildot ja tekopenikset tuovat seksielämään nautinnollista piristystä. Dildoja sanotaan myös hieromasauvoiksi, jossa ei ole moottoria. Dildoja on ollut jo kauan tuomassa ihmisille nautintoa ja tyydytystä.  Ennen muinoin dildot valmistettiin kovemmista materiaaleista kuten kivestä, puusta tai luusta.

Nautinnon seksiväline dildo, joka on kehitetty seksiapuvälineeksi itsetyydytykseen ja kumppanin kanssa yhteisiin seksileikkeihin antamaan lisäpotkua.

Ihania peniksen näköisiä dildoja on eri kokoisi...

Lue lisää
 • Imukupilliset dildot

  Imukupilliset dildot

  Imukupilleset dildot tarttuvat tasaisille pinnoille. Voit tyydyttää itsesi takaapäin, ratsastaa päällä tai ottaa mukaan suihkuun. Laadukkaat, joustavat ja kehoystävälliset materiaalit lisättynä realistisiin muotoihin luovat edellytykset todelliselle nautinnon matkalle. Useimmat Imukupilla varustetut dildot soveltuvat Strap-on valjaisiin, joten ne ovat monipuolisia seksileluja.

  Imukupilliset dildot tarjoavan nautinnon kädet vapaina!

 • Lasidildot

  Upeat ja kauniit lasidildot

  Lasidildot ja lasiset anaalitapit ovat monipuolisia ja kestäviä. Lasiset dildot ja anaalitapit ovat hypoallergisia ja vartaloystävällisiä.

  Lasidildosta tai tapista ei välttämättä heti edes huomaa, että ne ovat seksileluja. Monet lasisauvat ovat ulkonäöltään kuin koriste esineitä. Lasista valmistettuja sauvoja, dildoja ja anaalitappeja on monen värisiä: kirkkaita, mustia, punaisia ja kameleontti eli monivärisiä. Lasista valmistetuilla seksileluilla voi stimuloida vaginaa ja anaalia. Lasidildot ja tapit ovat oikein käytettynä elinikäisiä seksileluja. Lasidildojen ja lasista valmistettujen anaalitappien liukasteena voit käyttää vesipohjaisia sekä silikonipohjaisia liukuvoiteita.

  Saat täydellisen nautinnon, joko lämmittämällä tai viilentämällä lasidildon. Tutustu lisää lasidildoihin ja tappeihin. Herätä alapään tuntohermosi uusiin ulottuvuuksiin.

   

 • Tupladildot

  Tupladildo 

  Tupladildot! Nautinnollisia kokemuksia dildolla, joka antaa tuplastimulaation. Tupladildo on nimensä mukaisesti kaksi penistä yhdessä. Tupladildo on täydellinen seksilelu naiselle, joka haluaa stimuloida vaginaa ja anaalia samanaikaisesti. Useimmissa tupladildoissa on imukuppi, joka tarttuu lähes kaikille tasaisille pinnoille, joten tupladildon voi kiinnittää lattiaan, seinään tai vaikka peiliin. Tupladildot ovat valmistettu joustavista materiaaleista, ne ovat vedenkestäviä, joten niiden kanssa voi leikkiä myös kosteissa tiloissa. Tupladildoja löytyy monenkokoista pienemmistä suuri kokoisiin dildoihin. Jokaiselle tuplastimulaatiosta nauttivalle löytyy varmasti se oma koko.

  Tupladildoja voi käyttää myös strap-on valjaissa, joten tämä seksilelu on monikäyttöinen

  Valikoimastamme löytyy imukupillisia, realistisia aidontuntoisia ja värillisiä tupladildoja

 • Realistiset dildot

  Realistiset dildot - aidonnäköiset tekopenikset

  Realistiset dildot tai tuttavallisemmin tekopenikset ovat valmistettu muistuttamaan oikeaa penistä muodoltaan, kooltaan sekä ulkonäöltään.

  Tekopenisten valmistusmateriaalit ovat aidonkaltaisia. Monissa dildoissa on pohjassa imukuppi, jonka voi kiinnittää tasaisille pinnoille.

  Realistisissa dildoissa on suonikas varsi, terska näyttää aidolta ja joissakin tekopeniksissä on myös kivekset. Tekopenikset on valmistettu joustavista PVC, TPE ja TPR materiaaleista. 

63 Tuotetta

Dildot ja tekopenikset – nautinnollisempaa seksiä

Dildot ja tekopenikset tuovat seksielämään nautinnollista piristystä. Dildoja sanotaan myös hieromasauvoiksi, jossa ei ole moottoria. Dildoja on ollut jo kauan tuomassa ihmisille nautintoa ja tyydytystä.  Ennen muinoin dildot valmistettiin kovemmista materiaaleista kuten kivestä, puusta tai luusta.

Nautinnon seksiväline dildo, joka on kehitetty seksiapuvälineeksi itsetyydytykseen ja kumppanin kanssa yhteisiin seksileikkeihin antamaan lisäpotkua.

Ihania peniksen näköisiä dildoja on eri kokoisia, värisiä sekä eri mallisia. Pienistä ja siroista dildoista aina isokokoisiin. Tekopeniksen pituus vaihdella noin kymmenestä sentistä jopa puoleen metriin. Dildon materiaaleja ja muotoja on laaja skaala realistisen aidontuntuista, suonikasta, imukupillista, lasista, kovaa, metallista sekä pehmeää. Tupladildoissa on kaksi vartta, joilla voi stimuloida vaginaa ja anaalia samanaikaisesti.

Dildojen valmistuksessa käytetään materiaaleina TPE, TPR, PVC, lasia sekä metallia

Valitse oma dildosi omien mieltymystesi mukaan. Voit kuitenkin miettiä dildoa valittaessasi oman ihanan vartalosi, vaginan ja oman kehon herkkyyden mukaan. Meillä on omat mieltymyksemme, toinen haluaa tuntea itsensä vaginan alueelta ”täydeksi” ja toiset taas pitävät tätä vähemmän tärkeänä.

Realistiset dildot ovat valmistettu muistuttamaan aitoa penistä. Dildossa tulevat upeasti suonet esille ja terskanpää on muotoiltu aidon näköiseksi ja tuntuiseksi, joka hieroo g-pistettä. Realistisia dildoja löytyy erikokoisia ja muotoisia. Valikoimastamme löytyy imukupilla varustettuja realistisia dildoja, jotka voit kiinnittää lähes kaikille tasaisille pinnoille jättäen kätesi vapaaksi. Imukupilliset dildot tarttuvat napakasti seinään ja lattiaan. Osa imukupillisista dildoista sopivat strap-on harness vöihin.

Ihanaa.fi valikoimastamme löytyy kauniita lasidildoja sekä lasisia anaalitappeja, jotka on valmistettu kestämään. Lasi dildoa lämmittämällä tai viilentämällä voit herättää kehosi aistit korkeammalle ja nauttia tyydytyksestä. Lasi dildojen kanssa voit käyttää vesipohjaisen liukuvoiteen sijaan myös silikonipohjaista liukuvoidetta.

Dildot ovat materiaalia, jotka tarvitsevat aina käytön yhteydessä suositellaan käyttää aina vesipohjaista liukuvoidetta.  Liukuvoiteita löydät valikoimastamme – tutustu tarkemmin liukuvoiteisiimme. Dildon pesuun suosittelemme valikoimastamme löytyvät seksivälineille tarkoitetut puhdistusaineet.

Jos harkitset Dildon hankkimista, tai sinulla ei ole vielä kokemusta seksileluista kannattaa tutustua valikoimamme dildojen tuotekuvauksiin ja niiden valmistusmateriaaleihin sekä käyttömahdollisuuksiin. Olemme lisänneet tuotekuvauksiin myös liukuvoiteen, joka soveltuu kyseisen tuotteen kanssa

Ensimmäiseksi dildoksi kannattaa valita kohtuullisen kokoinen ja paksuinen seksilelu, jolla voi turvallisesti tutustua itseensä ja omiin mieltymyksiinsä.

Ihanaa.fi dildo valikoiman tuotemerkkejä ovat mm. Doc Johnson, You2Toys, Easytoys, Topcosales, Icicles, Pipedream, RealRock, Toyz4lovers, Shots ja FSOG