Hinta:

29,90 €

Toimitus: 1-3 arkipäivää

Vain muutama jäljellä!

Taipuisu silikonista valmistettu Dillio 8 Dildo

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS!
ILMAINEN TOIMITUS!

Tuotetiedot

Dillio 8 dildo on oikea valinta juuri sinulle, joka kaipaat dildoltasi pituutta, paksuutta ja tyydyttävää stimulointia!

Dildon paksu, suonikas, joustava varsi ja selvästi erottuva terska antavat realistisen kokemuksen.

Dildon kaartuvan varren päässä oleva selvästi erottuva terska stimuloi G-pistettäsi jokaisella työnnöllä. Dildo on valmistettu vartaloystävällisestä ja joustavasti PVC-materiaalista ollen kuitenkin tarpeeksi jämäkkä tarjotaakseen vaginalle ja G-pisteelle kohdistuvaa stimulointia. 


Dillio dildo soveltuu erinomaisesti myös anaalin stimulointiin. Dildon pohjassa oleva tehokas imukuppi tarttuu hyvin tasaisille pinnoille, joten voit stimuloida vaginaasi ja anaaliasi myös ilman käsiä. Täysin vedenkestävän dildon voit ottaa mukaan kylpyyn  ja suihkuun.


Voit asettaa Dillio dildon myös strap-on valjaisiin. Käytä dildon liukasteena vesipohjaista liukuvoidetta. Dildoa on turvallista käyttää, sillä se ei sisällä lateksia eikä ftalaatteja.
Puhdista dildo ennen käyytöä sekä sen jälkeen seksiväline puhdistusaineella ja lämpimällä vedellä.
Säilytä dildo valolta, kuumalta ja kylmältä suojatussa paikassa. Seksilelut kannattaa säilyttää alkuperäispakkauksessa tai käärittynä erilliseen kankaaseen erillään toisistaan, sillä jotkut seksilelujen materiaalit saattavat reagoida keskenään

 • Valmistusmateriaali: Vartaloystävällinen PVC
 • Pituus: 21,6 cm
 • Halkaisija: 4,8 cm
 • Ei sisällä lateksia eikä ftalaatteja
 • Vedenkestävä
 • Soveltuu strap-on valjaisiin
 • Tehokas imukuppi
 • Valmistusmaa: USA

Arvostelut

Arvosana 
24.05.2019

Paras hinta-laatuduhde hetkeen

Hain tänään Dillio 8 postista ja piti heti kokeilla sitä kun paketin sain auki. Minulla oli epäilykseni imukupin suhteen, sillä se näytti tuotteen kokoon nähden pieneltä ja hepposelta. Mutta kuinkas väärässä olinkaan! Imukuppi oli yllättävänkin tehokas, tarttui ainakin lasiin, kaakeliin, puulattiaan, kaapinoveen ja vessanpöntön kanteen ja pysyi menossa mukana! Tuote oli juuri niin joustava ja pehmeä kun videossa vaikutti ja tällaista olin etsinytkin, sillä olen suhteellisen tuntoherkkä kohdun seuduilta. Eli erittäin isot plussat tarpeeksi jämäkästä, mutta pehmeästä varresta jota ei tuottanut mitenkään liian tiukkaa saada sisään vaikka vaikutti ehkä vähän turhan isonpuoleiselta aluksi. Eli täytetty olo varmuudella ilman kipua.
Pinta ei tuntunut tahmealta eikä muoviselta ja tuntui TODELLA miellyttävältä sisällä.
Yhden tähden miinus tulee tuotteeseen vahvasta hajusta. Pesin sen ennen käyttöä, haju hävisi hieman, mutta on selvästi havaittavissa edelleen. Mutta nähtäväksi jää, häviääkö ajan kanssa.
Mutta erittäin vahva suositus tälle plus onhan tuo söpön värinenkin!

  Kirjoita arvostelu!

  Kirjoita arvostelu

  Dillio 8 Dildo

  Dillio 8 Dildo

  Taipuisu silikonista valmistettu Dillio 8 Dildo

  Lisätarvikkeet

  Muita tuotteita kategoriassa