Hinta:

39,90 €

Toimitus: 1-3 arkipäivää

FSOG Kegel harjoituspallot nautinnon lihasten vahvistamiseen 

Kegel palloille luistoa FSOG LIUKUVOITEELLA

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS!
ILMAINEN TOIMITUS!

Tuotetiedot

” Olen rakkauslihasten vahvistaja FSOG Beyond Aroused Kegel harjoituspallot. Haluan vahvistaa sinun lantionpohjan lihaksia, jolloin sinun virtsanpidätyskykysi paranee ja saat parempaa nautintoa seksielämään. Tunnet kuinka saan pimppisi kostumaan helpommin johtuen siitä, että vahvistan ja parannan verenkiertoasi pimpissäsi.”

FSOG Beyond Aroused Kegel harjoituspallot on valmistettu silkinpehmeästä silikonista. Pakkauksessa on neljä eri painoista kegel palloa. 

Kegel harjoituspallot soveltuvat niin aloittelijalla kuin kokeneemmalle käyttäjälle. Voit itse yhdistellä kegel palloja silikoniseen pidikkeeseen eri variaatioilla, jopa 90 grammaan asti. Painavimmat harjoituspallot soveltuvat kokeneemmille käyttäjille.

FSOG Beyond Aroused Kegel harjoituspallo settiin kuuluu silikoninen pidike, 4 eri painoista palloa, jotka voit vaihtaa tarpeesi mukaan. Vaalean pallon paino on 15 g, vaalean harmaa 25 g, tumman harmaa 35 g ja musta pallo 55 g. Kegel pallot ovat täysin äänettömät.

Kegel harjoituspalloilla on tarkoitus vahvistaa tehokkaasti lantionpohjan lihaksia. Vaginan verenkierto paranee säännöllisellä harjoittamisella ja vaginasta tulee tiukempi ja tunto herkempi. Säännöllinen harjoitus Kegel palloilla parantaa virtsanpidätyskykyä ja orgasmin saantia.

Lantionpohjan lihasten harjoittelu Kegel harjoituspalloilla olisi hyvä aloittaa pikku hiljaa. Treenaa säännöllisesti, mutta kohtuudella. Pidä aluksi Kegel harjoituspalloja vaginassasi n. 10-15 minuuttia ja pikkuhiljaa lisäät harjoitteluaikaa maksimissa tuntiin. Muista, että lantionpohjan lihaksetkin tarvitsevat lepoa. Harjoittele kohtuudella ja maksimissaan 5 päivänä viikossa. Voit tehdä normaaleja kotiaskareita samalla, kun harjoittelet Kegel harjoituspalloilla.

Työnnä molemmat Kegel pallot emättimeesi ja jätä häntäosa ulkopuolelle, joka helpottaa Kegel pallojen pois ottamista emättimestä.

Kun asetat  Kegel harjoituspallot vaginaasi, käytä ainoastaan vesipohjaista liukuvoidetta. Liukuvoiteen käyttö tekee Kegel pallojen asentamisesta helpompaa ja ne tuntuvat miellyttävämmältä vaginassasi.

Käytä ainoastaan vesipohjaisia liukuvoiteita.

Pese Kegel harjoituspallot ennen ja jälkeen käytön seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Huuhtele lämpimällä vedellä. Kuivaa pesun jälkeen huolellisesti. Säilytä Kegel harjoituspallot pakkauksessa mukana tulleessa satiinipussissa.

  • Materiaali: 100% silikoni
  • Vaalein pallo: 15 g
  • Vaalean harmaa pallo: 25 g
  • Tumman harmaa pallo: 35 g
  • Musta pallo: 55g
  • Pallojen halkaisija: n. 2,5 cm
  • Silikoni pidikkeen pituus: n. 14 cm
  • Sisään menevä osuus: n. 7,6 cm
  • Ftalaatiton

Pakkauksen englannin kielinen käyttöohje.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Beyond Aroused - FSOG Kegel harjoituspallot

Beyond Aroused - FSOG Kegel harjoituspallot

FSOG Kegel harjoituspallot nautinnon lihasten vahvistamiseen 

Kegel palloille luistoa FSOG LIUKUVOITEELLA

Lisätarvikkeet

Muita tuotteita kategoriassa