Miesten seksivälineet, miehille parempaan nautintoon.

Löytyyhän sinulta tekopillu, masturbaattori, tekotussu sekä penisrengas kovempaan erektioon ?

Nautintoa ja seksuaalista tyydytystä on turvallista tehdä oman käden kautta. Masturboimalla opimme paljon itsestämme parantaen intiimiä kanssakäymistä kumppanin kanssa.


Masturbaattorit, tekopillu, Fleshlight

Meiltä Ihanaa.fi valikoimasta löytyy monenmoista tekopillua, mm. kakkosen, suun ja pillun reiällä.

Vaikka masturbaattorit ovatkin yksinkertaisen näköisiä, niiden sisällä olevat erilaiset muod...

Lue lisää
 • Masturbaattorit

  Masturbaattorit ja tekopillut jokaiselle miehelle löytyy omansa - miesten käsityövälineet - nautintoa tyydytyksen

  Vaikka masturbaattorit ovatkin yksinkertaisen näköisiä, niiden sisällä olevat erilaiset muodot on suunniteltu myös puristuskohdiltaan erilaisiksi. Pehmeän silikoonimaisuuden ansiosta on saatu jäljiteltyä pillun, suun tai anuksen tuntua. Tällöin itsetyydytyksestä tulee mahtavan nautinnollista ja ihanaa. Muista mies pitää itseäsi hyvänä!

  Masturbaattoreista ja tekopilluista löytyy voit nauttia tyydytyksestä yksinkertaisen runkkausvälineellä tai  valita masturbaattori, joka näyttää oikealta vaginalta tai anukselta. 

  Käytä vesipohjaista liukuvoiteita tekopillujen kanssa. Muistetaan kuitenkin pestä itsetyydytysvälineet seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella, jokaisen käytön jälkeen huolellisesti

  Meiltä Ihanaa.fi valikoimasta löytyy kattava valikoima miesten seksileluja - tekopillut ja masturbaattorit jokaisen miehen työkalupakkiin

 • Penisjatkeet

  Penisjatkeella saat paksuutta ja pituutta penikseesi!

  Penisjatke on peniksen päälle asettava ns. sukka jolla saadaan lisää pituutta ja paksuutta jopa 4-8 cm penisjatkeen kärjessä olevan kovikkeen ansiosta. Paksuutta penikseen voi saada jopa 33%.

  Penisjatketta käytettäessä muistathan käyttää liukasteena vesipohjaista liukuvoidetta, jotta saat asetettua penisjatkeen vaivattomasti peniksesi päälle. Laita vesipohjaista liukuvoidetta riittävästi peniksen päälle sekä penisjatkeen sisäpuolelle.

  Haluatko mies peniksellesi lisää pituutta tai paksuutta? katso meidän penisjatke valikoima ja löydä omalle kalullesi sopiva jatke.

  Ihanaa.fi valikoimasta löytyy monenmoista tussua, kiihoitusrengasta ja penisrengasta parempaan itsetyydytyksen ja nautinnolliseen seksiin.

 • Penisrenkaat

  Penisrengas tai rakkausrengas - penis kovaan tanaan ja ei ku panemaan!

  Miehen erektio syntyy kiihoittumisesta. Jolloin kiihoittuminen saa kalun alueella verenkierron voimistumaan.

  Penisrenkaat, eli rakkausrenkaat, laittavat kalusi kovaan tanaan. Penisrenkaiden avulla saat puristettua kalusi verenkierron vähemmäksi jolloin seisokki on kovempi ja pidentää miehistä kestoa yhdynnän aikana

  Penisrenkaiden valikoima on laaja. Saatavana on eri materiaaleista valmistettuja penisrenkaita. Yleisimpiä materiaaleja ovat silikoni, muovi, teräs ja nahka. Säädettävissä penisrenkaissa on erilaisia säätömekanismeja esim.soljet.

  Voit käyttää penisrengasta joko peniksen juuressa tai sitten asettaa sen kivesten taakse.

  Aloittelijan on hyvä tutustua säädettäviin tai lukittaviin penisrenkaisiin. Koska sopivankokoisen penisrenkaan hankkiminen alussa voi olla muutoin hankalaa.

  Paras tapa on löytää oikea koko penisrenkaasta. Aseta säädettävä rengas puolijäykkään penikseen. Peniksen jäykistyessä renkaan puristus on sopiva, riippuen jokaisen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Näin määrität itsellesi sopivan kokoisen penisrenkaan koon, jos haluat hankkia ei-säädettävän mallin. Mitattaessasi peniksen ympärysmitan esim. peniksen ympärysmitta on 15cm. Mitta jaetaan piillä, 15:3,14=4,47cm. Näin saat peniksesi halkaisijan. Tämän luvun perusteella voit valita optimaallisesti ”istuvan” penisrenkaan. Toki voit käyttää perinteistä työntömittaa mittana.

  Kiihotinrenkaita löytyy klitorikseen osuvalla ulokkeella, nystyröillä tai kohokuvioisina. Kiihotinrenkaita on eri kokoisia, mallisia ja kovuisia. Tämä kiihotinrengas toimii miehellä samanlailla kuin penisrengas estämällä veren takaisinvirtausta peniksessä jolloin erektioaika on pidempi.

  Valikoimastamme löytyy vibraattoreilla olevia kiihotusrenkaita. Joka stimuloi yhdynnän aikana samalla naisen klitorista.

  Käytä liukuvoidetta penisrenkaan ja kiihotinrenkaan kanssa. Pehmentää hankausta sekä helpottaa renkaan asentamista penikseen.

 • Miesten Alushousut

  Sporttiset ja joustavat alushousut miehille arkikäyttöön.

 • Liukuvoiteet miehille

  Liukuvoiteet - nautinnollisempaan seksiin!

  Parempaa nautintoa ja seksielämää! Käytä liukuvoiteita, ne tuovat lisää luistoa ja kosteutta genitaalialueille.

  Nautinnolliseen ja kiihottavaan seksin onnistumiseen tulee limakalvojen olla riittävän kosteat. Kosteat limakalvot aistivat kosketuksen paremmin. Naisilla kosteuden määrä on hyvin yksilöllistä ja vaihtelee huomattavasti eri elämäntilanteissa. Kiihottuessa nainen tuottaa kosteutta luonnostaan.

  Peppuseksissä tulee aina käyttää runsaasti siihen soveltuvaa liukuvoidetta.

  Seksivälineiden kanssa tulee ehdottomasti käyttää liukuvoidetta, koska niissä ei ole minkäänlaista kosteutta. Liukuvoiteiden avulla masturbaattoreiden, penisjatkeiden sekä penisrenkaiden käyttäminen on huomattavasti helpompaa, kun lisäät liukuvoidetta. Suosittelemme seksivälineiden kanssa käytettävän vesipohjaisia liukuvoiteita.

  Liukuvoiteet poistavat kitkaa ja tekevät seksin harrastamisesta miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Löydä sopiva liukuvoide Ihanaa.fi valikoimastamme.

 • Peppulelut miehille

  Peppulelut

  Tee  peppuleluilla nautintojen matka peppuseksiin, seikkailumielellä.

  Herätetä jokainen säkenöivä hermo alapäästä. Vie seksi uudelle nautinnollisemmalle tasolle! Tutki nautinnollisen ja intohimoisen seksin pyörteitä - tutkimusmatkailu anaaliseksiin

  Peppuseksissä on kuitenkin tärkeää muistaa, että kumppani todella haluaa olla peppuleikissä mukana. Hermotukseltaan peräaukko ja sitä ympäröivä alue on sukupuolielinten kaltainen. Anaaliaukkoa ympäröivät lihakset ovat yhteydessä sukupuolielimiin. Tämän myötä anaalialueen hyväily ja anaaliseksi voivat tuottaa hyvinkin voimakasta seksuaalista mielihyvää. Kuitenkaan kaikki eivät pidä anaaliseksistä ja se täytyy hyväksyä.

  Peppuleikeissä maltti on valttia. Peräaukon tiukkuus sekä kipuherkkyys on hyvin yksilöllistä. Joten hiljaa ja rauhallisesti peppuseksiä harjoittaessa tai seksivälineen asettamista peräaukkoon on todella tärkeää käyttää liukuvoidetta. Liukuvoiteen käyttö on välttämätöntä peppuleikeissä.

  Meiltä Ihanaa.fi löytyy erilaisia vaihtoehtoja niin aloittelijalle kuin konkarille peppuleikkeihin. Peppuleluista löytyy kaikkea palloista eturauhaskiihottimiin.

  Materiaaleja on silikonista muoviin. Muotoja ja kokoja löytyy sileäpintaisista ihaniin nystyröihin sekä moottoroiduista käsikäyttöisiin.

  Peppuleikkeihin soveltuvat  lelut kuten anaalipallot, -tapit, -tangot ja helmet voivat olla hyvin miellyttäviä uusia tuttavuuksia. Kokovaihtoehtoja peppuleluista löytyy siroista helmistä aina paksuihin anaalitappeihin.

  Aloittelijan on hyvä kokeilla aluksi pienikokoisella tapilla.

  Peppulelujen on tarkoitus lisätä kiihotusta ja mielihyvää seksin aikana molemmilla, niin miehillä kuin naisilla.

  Kohota seksielämäsi uudelle asteikolle, vapauta kaikki alapään hermot sekä lihakset nautinnolle!

  Peppuseksiä harrastaessa on todella tärkeä huolehtia hygieniasta. Voit puhdistaa peräsuolen siihen tarkoitetulla anaalisuihkulla. Näin peppuseksi on huomattavasti miellyttävämpää!

  Ihanaa.fi valikoimasta löydät peppulelut kategoriasta anaaliplugit, anaalitapit, eturauhaskiihottimet, anaalivibraattorit, anaalihelmet …. tule ja tutustu valikoimaamme!

 • Penispumput
 • Seksivälineiden puhdistusaineet
 • Kondomit
60 Tuotetta

Miesten seksivälineet, miehille parempaan nautintoon.

Löytyyhän sinulta tekopillu, masturbaattori, tekotussu sekä penisrengas kovempaan erektioon ?

Nautintoa ja seksuaalista tyydytystä on turvallista tehdä oman käden kautta. Masturboimalla opimme paljon itsestämme parantaen intiimiä kanssakäymistä kumppanin kanssa.


Masturbaattorit, tekopillu, Fleshlight

Meiltä Ihanaa.fi valikoimasta löytyy monenmoista tekopillua, mm. kakkosen, suun ja pillun reiällä.

Vaikka masturbaattorit ovatkin yksinkertaisen näköisiä, niiden sisällä olevat erilaiset muodot on suunniteltu myös puristuskohdiltaan erilaisiksi. Pehmeän silikonimaisuuden ansiosta on saatu jäljiteltyä pillun, suun tai anuksen tuntua. Tällöin itsetyydytyksestä tulee mahtavan nautinnollista ja ihanaa. Muista mies pitää itseäsi hyvänä!

Muistathan puhdistaa seksilelusi jokaisen käyttökerran jälkeen ja ennen käyttöä.


Penisrenkaat, rakkausrenkaat, kiihotinrenkaat

Miehen erektio syntyy kiihottumisesta, jolloin kiihottuminen saa peniksen alueella verenkierron voimistumaan.

Penisrenkaat, eli rakkausrenkaat, laittavat kalusi kovaan tanaan. Penisrenkaiden avulla saat puristettua kalusi verenkierron vähemmäksi jolloin erektio on kovempi ja pidentää miehistä kestoa.

Penisrenkaiden valikoima on laaja. Saatavana on eri materiaaleista valmistettuja penisrenkaita. Yleisimpiä materiaaleja ovat silikoni, muovi, teräs ja nahka. Säädettävissä penisrenkaissa on erilaisia säätömekanismeja esim. soljet.

Voit käyttää penisrengasta joko peniksen juuressa tai sitten asettaa sen kivesten taakse.

Aloittelijan on hyvä tutustua säädettäviin tai lukittaviin penisrenkaisiin. Koska sopivankokoisen penisrenkaan hankkiminen alussa voi olla muutoin hankalaa.

Paras tapa on löytää oikea koko penisrenkaasta. Aseta säädettävä rengas puolijäykkään penikseen. Peniksen jäykistyessä renkaan puristus on sopiva, riippuen jokaisen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Näin määrität itsellesi sopivan kokoisen penisrenkaan koon, jos haluat hankkia ei-säädettävän mallin. Mitatessasi peniksen ympärysmitan esim. peniksen ympärysmitta on 15cm. Mitta jaetaan piillä, 15:3,14=4,47cm. Näin saat peniksesi halkaisijan. Tämän luvun perusteella voit valita optimaalisesti ”istuvan” penisrenkaan. Toki voit käyttää perinteistä työntömittaa mittana.

Kiihotinrenkaita löytyy klitorikseen osuvalla ulokkeella, nystyröillä tai kohokuvioisina. Kiihotinrenkaita on eri kokoisia, mallisia ja kovuisia. Tämä kiihotinrengas toimii miehellä samanlailla kuin penisrengas estämällä veren takaisinvirtausta peniksessä jolloin erektioaika on pidempi.

Valikoimastamme löytyy vibraattoreilla olevia kiihotusrenkaita. Joka stimuloi yhdynnän aikana samalla naisen klitorista.

Käytä liukuvoidetta penisrenkaan ja kiihotinrenkaan kanssa. Liukuvoidetta käyttämällä penisrenkaan asettaminen helpottuu, eikä se aiheuta ikävää hankausta.

Penispumput eli peniksenkehitin

Penispumpun tarkoitus on saada penis paisumaan hetkellisesti.

Penispumppu on laite, jonka avulla parannetaan ja vilkastutetaan verenkiertoa peniksen verisuonissa. Näin saat parannettua erektioherkkyyttäsi ja erektioaikaa pidennettyä. Jos sinulla on ongelmia peniksen verenkierron tai potenssin kanssa kokeile penispumppua.

Penispumppuja on mekaanisesti toimivia ja käsikäyttöisiä.

Penispumppu koostuu sylinteristä, johon penis asetetaan ja pumppuosasta, jonka avulla sylinteriin saadaan alipaine. Sylinteri voi olla lasia tai muovia. Pumppuosassa on joko reikä, mekaaninen kahva tai säädettävä venttiili, joiden avulla sylinterin sisällä syntynyttä alipainetta voi säätää. Joidenkin penispumpuissa käytettään lisänä vettä.

Penissukat eli jatkeet

Penisjatkeella saat paksuutta ja pituutta penikseesi!

On kondomin tyyppinen peniksen jatko. Peniksen päälle asettava ns. sukka jolla voidaan saada lisämittaa jopa 4-8cm kärjessä olevan kovikkeen ansioista. Paksuutta penikseen voi saada jopa 33%.

Penisjatketta käytettäessä  suositellaan aina käytettävä vesipohjaisia liukuvoiteita.

Ihanaa.fi valikoimasta löytyy monenmoista tussua, kiihotusrengasta ja penisrengasta parempaan itsetyydytyksen ja nautinnolliseen seksiin.

Mies; hemmottele itseäsi