• ASUT

  Naisille upeat seksiasut

  Pyörähdä, keinuta ja heiluta lantiota! Tee seksistäsi nautintoa ja toteuta fantasiasi!

  Ota leikit haltuun! Nainen, Ole rohkea, seksikäs ja pukeudu kauniin viettelevästi. Ole viettelevä seksitähti omissa seksileikeissäsi.

  Pukeudu aistilliseen mustaan, valkoiseen neitseellisen viattomuuteen tai seksuaalisesti ylistettyyn kiihkeään punaiseen. Makuja on monia, mutta tärkeintä on, että sinä tunnet itsesi viettelijäksi ja seksikkääksi.

  Miten ihanaa on pukeutua aikuisten  leikkeihin aistikkaasti! Seksiasut tuovat vihjailevaa lisänautintoa pukeutujalle sekä kumppanille.

  Kauniisti ja haluttavasti pukeutuneena on ihana paneutua seksin pyörteisiin.

  Valikoimaamme on valittu laadukkaita ja persoonallisia alusvaatteita piristämään nautinnon hetkiä.

  Ihanaa.fi valikoimasta löydät laadukkaat korsetit, seksikkäät setit, stay-upit, stringejä, body asuja nautinnollisiin ja eroottisiin hetkiin.

 • DILDOT

  Dildot ja tekopenikset – nautinnollisempaa seksiä

  Dildot ja tekopenikset tuovat seksielämään nautinnollista piristystä. Dildoja sanotaan myös hieromasauvoiksi, jossa ei ole moottoria. Dildoja on ollut jo kauan tuomassa ihmisille nautintoa ja tyydytystä.  Ennen muinoin dildot valmistettiin kovemmista materiaaleista kuten kivestä, puusta tai luusta.

  Nautinnon seksiväline dildo, joka on kehitetty seksiapuvälineeksi itsetyydytykseen ja kumppanin kanssa yhteisiin seksileikkeihin antamaan lisäpotkua.

  Ihania peniksen näköisiä dildoja on eri kokoisia, värisiä sekä eri mallisia. Pienistä ja siroista dildoista aina isokokoisiin. Tekopeniksen pituus vaihdella noin kymmenestä sentistä jopa puoleen metriin. Dildon materiaaleja ja muotoja on laaja skaala realistisen aidontuntuista, suonikasta, imukupillista, lasista, kovaa, metallista sekä pehmeää. Tupladildoissa on kaksi vartta, joilla voi stimuloida vaginaa ja anaalia samanaikaisesti.

  Dildojen valmistuksessa käytetään materiaaleina TPE, TPR, PVC, lasia sekä metallia

  Valitse oma dildosi omien mieltymystesi mukaan. Voit kuitenkin miettiä dildoa valittaessasi oman ihanan vartalosi, vaginan ja oman kehon herkkyyden mukaan. Meillä on omat mieltymyksemme, toinen haluaa tuntea itsensä vaginan alueelta ”täydeksi” ja toiset taas pitävät tätä vähemmän tärkeänä.

  Realistiset dildot ovat valmistettu muistuttamaan aitoa penistä. Dildossa tulevat upeasti suonet esille ja terskanpää on muotoiltu aidon näköiseksi ja tuntuiseksi, joka hieroo g-pistettä. Realistisia dildoja löytyy erikokoisia ja muotoisia. Valikoimastamme löytyy imukupilla varustettuja realistisia dildoja, jotka voit kiinnittää lähes kaikille tasaisille pinnoille jättäen kätesi vapaaksi. Imukupilliset dildot tarttuvat napakasti seinään ja lattiaan. Osa imukupillisista dildoista sopivat strap-on harness vöihin.

  Ihanaa.fi valikoimastamme löytyy kauniita lasidildoja sekä lasisia anaalitappeja, jotka on valmistettu kestämään. Lasi dildoa lämmittämällä tai viilentämällä voit herättää kehosi aistit korkeammalle ja nauttia tyydytyksestä. Lasi dildojen kanssa voit käyttää vesipohjaisen liukuvoiteen sijaan myös silikonipohjaista liukuvoidetta.

  Dildot ovat materiaalia, jotka tarvitsevat aina käytön yhteydessä suositellaan käyttää aina vesipohjaista liukuvoidetta.  Liukuvoiteita löydät valikoimastamme – tutustu tarkemmin liukuvoiteisiimme. Dildon pesuun suosittelemme valikoimastamme löytyvät seksivälineille tarkoitetut puhdistusaineet.

  Jos harkitset Dildon hankkimista, tai sinulla ei ole vielä kokemusta seksileluista kannattaa tutustua valikoimamme dildojen tuotekuvauksiin ja niiden valmistusmateriaaleihin sekä käyttömahdollisuuksiin. Olemme lisänneet tuotekuvauksiin myös liukuvoiteen, joka soveltuu kyseisen tuotteen kanssa

  Ensimmäiseksi dildoksi kannattaa valita kohtuullisen kokoinen ja paksuinen seksilelu, jolla voi turvallisesti tutustua itseensä ja omiin mieltymyksiinsä.

  Ihanaa.fi dildo valikoiman tuotemerkkejä ovat mm. Doc Johnson, You2Toys, Easytoys, Topcosales, Icicles, Pipedream, RealRock, Toyz4lovers, Shots ja FSOG

 • LIUKUVOITEET NAISILLE
 • Intiimituotteet naisille
 • VIBRAATTORIT

  Vibraattorit, upeat värisevät seksilelut

  Upeat vibraattorit ovat naisten suosima seksiväline, joka tuo lisää nautintoa orgasmeihin.

  Vibraattoreilla saat lisää potkua orgasmeihin sekä piristystä seksielämääsi. Seksivälineenä vibraattorilla saat nautintoa ja sutinaa makuukammariin. Vibraattori on moottorilla toimiva seksiväline, jolla voit kiihottaa itsesi tai kumppanisi.

  Voi miten ihanaa onkaan saada upeaa hierontaa g-pisteelle tai klitorikselle

  Vibraattori tulee löytyä jokaiselta naiselta. Vibraattori antaa ihanat tajunnan räjäyttävät orgasmit joko sooloseksiin tai yhteisiin leikkeihin kumppanin kanssa.

  Vaihtoehtoja on paljon, joten valintaa tehdessä on hyvä miettiä mitkä ovat sinun kriteerisi tälle värisevälle seksivälineelle. Onko uusi värisevä vibraattori ensimmäinen vai haluatko laajentaa valikoimaasi?

  Vibraattoreilla on eri nopeuksia ja erilaisia värinäohjelmia. Jos sinulla ei ole aikaisemmin ollut vibraattoria tai olet aloittelija, voit aloittaa matalilla nopeuksilla ja sitten siirtyä hiljalleen kovempiin. Kokeilemalla ja tutustumalla itseesi löydät sopivat värinät ja nopeudet. Löytäessäsi oman nautinnon pisteesi pääset nauttimaan orgasmeistasi.

  Erilaisia vibraattoreita on moneen makuun ja jokaiselle löytyy omansa. Löytyy kookkaita, kuvioituja, pieniä, sileitä ja kauniita kiihottimia.

  Löytämällä sopivan kokoisen ja mieluisan vibraattorin. Voit miettiä vibran kokoa suhteessa omaan vartaloon ja emättimen kokoon sekä herkkyyteesi.

  Hieromasauvan eli vibraattorin tarkoitus on eri värinöillä ja nopeuksilla tuottaa nautintoa ja kiihottumista. Vibra tarkoitus on aiheuttaa voimakasta kiihottumista. Me, jokainen koetaan yksilöllisesti omat kiihotuspisteemme. Hakemalla ja kokeilemalla eri kehon alueitasi löydät varmasti omat nautinnon pisteesi.

  Mitä haluat vibraattorilta?

  Haluatko vibraattorin olevan kova, joustamaton vai pehmeä silikoninen tai muu huokoisesta materiaalisesta valmistettu kiihotin.

  Kaipaatko tehokasta moottorisoitua ja usealla ohjelmalla toimivaa vibraattoria. Tarvitsetko vibraattorin, jossa on yhdessä G-pistettä ja klitorista stimuloivat moottorit vai erikseen molemmat kiihottimet.

  Onko sinulla tarve vesitiiviiseen vibraattoriin tai kiihottimeen? Valikoimastamme löytyy vesitiiviitä vibraattoreita, jotka voit ottaa mukaan suihkuun tai kylpyyn ja tehdä pesuhetkistä piristävän sekä nautinnollisen.

  Materiaaleja on useampia, silikonisista kovaan muoviin. Tuoteselosteessa kerromme jokaisen vibraattorin kohdalla mistä ne ovat valmistettu. Sekä kerromme, että sisältävätkö ne ftalaattia. Lue huolellisesti tekstit, jos tarvitsemaasi tieto ei löydy kysy meiltä!

  Ihanaa.fi seksivälinekaupasta löydät pieniä tehokkaita klitoriskiihottimia sekä tehokkaita vibraattoreja.

  Meiltä löytyy vaihtoehtoja sekä ladattavista, että paristoilla toimivista vibraattoreista.

  Laadukkaiden sauvojen lisäksi valikoimastamme löytyy myös luksus vibraattoreita kuten Zalo.

  Vietä nautinnollisempaa elämää erilaisten seksivälineiden kanssa.

  Valikoimastamme löydät merkkejä Zalo, Jil, Wonderlust, Pillow Talk, Dorcel, Shots, Ovo, Pipedream, Toyz4lovers, Bijoux Indiscrets, Vive, Adrien Lastic, You2Toys, Rimba, Fifty Shades of Grey ja UltraZone

  Naiset! Laitetaan vibraattorit käyntiin ja nautitaan upeista orgasmeista!

 • VAGINAPALLOT

  Vaginapallot - Lantionpohjan lihasten kunto vaikuttaa niin miehillä kuin naisillakin seksielämään. Naisilla rakkauslihasten kunto on suorassa suhteessa orgasmikykyyn. Jos lihakset ovat vahvat ja kiinteät, niissä on hyvän verenkierron lisäksi,

  enemmän venytyksen tuntevia hermopäätteitä, jotka kykenevät reagoimaan seksuaaliseen kiihotukseen peniksen liikkuessa yhdynnässä rytmisesti edestakaisin emättimessä. Lantionpohjanlihasten hyvä kunto vaikuttaa

  mm. virtsanpidätyskyky paranee, emättimen verenkierto paranee, tuntoherkkyys intiimialueella paranee sekä seksuaalinen halukkuus kasvaa. Huolehdi siis rakkauslihaksistasi. 

 • Peppulelut naisille
 • Seksivälineiden puhdistusaineet