Vibraattorit, upeat värisevät seksilelut

Upeat vibraattorit ovat naisten suosima seksiväline, joka tuo lisää nautintoa orgasmeihin.

Vibraattoreilla saat lisää potkua orgasmeihin sekä piristystä seksielämääsi. Seksivälineenä vibraattorilla saat nautintoa ja sutinaa makuukammariin. Vibraattori on moottorilla toimiva seksiväline, jolla voit kiihottaa itsesi tai kumppanisi.

Voi miten ihanaa onkaan saada upeaa hierontaa g-pisteelle tai klitorikselle

Vibraattori tulee löytyä jokaiselta naiselta. Vibraattori antaa ihanat tajunnan räjäyttävät orgas...

Lue lisää
 • G-piste vibraattorit

  G-piste vibraattorit

  Naisten suosikki seksilelu G-pistevibraattori antaa iloa ja nautinnollisia orgasmeja!

  Tämä mysteerinen naisen G-piste löytyy suurimalla osalla naisilla emättimestä kello 11-13 välillä.

  G-piste sijaitsee syvällä emättimessä, jolloin tarvitaan voimakasta stimulointia emättimen seinämille. Orgasmin saaminen ja kiihottuminen helpottuu, kun piste löytyy. Vaikka nykykäsityksen mukaan mitään G-pistettä ei olisi. Silti emättimen seinämistä löytyy alueita, jotka saavat aikaan täydellisen kiihottumisen.

  G-pistevibraattorit on muotoiltu juuri tätä varten, että jokainen nainen löytää oman nautinnollisen pisteen emättimestä orgasmin saamiseen. Vibraattoreita on eri muotoisia, tehokkuuksia sekä ohjelmilla.

  Ihana.fi valikoimasta löytyy G-pistevibraattoreita ladattavia ja paristoilla toimivia. Materiaalit ovat laadukkaita, miellyttäviä ja pehmeitä. Muista käyttää aina vesipohjaista liukuvoidetta.

  Ihanaa.fi löydät tuotemerkkejä; OVO, ZALO, DORCEL, WONDERLUSTPILLOW TALK jne.

 • Ladattavat vibraattorit

  Ladattavat vibraattorit

  Nainen - Sinulle ladattava vibraattori, joka on aina valmis antamaan sinulle seksuaalista nautintoa!

  Ladattavat vibraattorit, jotka ovat aina käyttövalmiita, kunhan muistat ladata ne käytön jälkeen. Ladattavat vibraattorit ladataan USB-kaapelin avulla. Ladattavien vibraattoreiden pakkauksen mukana tulee USB-johto, jolla  lataat vibraattorisi aina käyttövalmiiksi. Ladattavat vibraattorit ovat hieman kalliimpia verrattuna paristokäyttöisiin, mutta ne ovat hiljaisempia ja materiaaliltaan parempilaatuisia vibraattoreita. Mieti siis vibraattoria hankkiessasi, mitkä ovat tärkeimpiä kriteerejä kyseiselle seksilelulle.

  Ihanaa.fi suosittelee ladattavia vibraattoreita, koska ne ovat ympäristöystävällisempiä ja hiljaisempia sekä tehokkaampia verrattuna paristokäyttöisiin vibraattoreihin. Vältyt paristojen vaihtamiselta, eikä sinun tarvitse huolehtia paristojen hapettumisesta. Muista vain ladata vibraattorisi, niin se on kyllä valmis, kun halut yllättävät..

 • Luxus Vibraattorit

  Luxus vibraattorit

  Naisille, jotka haluavat luxusta myös orgasmeihin. Laadukas vibraattori maksaa enemmän, mutta ylellisyyttä ja korkeaa laatua arvostavalle naiselle suosittelemme Zalo Marie, Jil Mila, Jil Keira sekä Vive Ombra vibraattoreita.

  Luxus vibraattorit ovat valmistettu huippuluokan materiaaleista, koristeet ovat käsityönä valmistettuja sekä vibraattoreiden pakkaukset ovat parempilaatuisia.

  Zalo Marie, Rosalie sekä Ichigo vibraattoreiden koristeet ovat käsityönä valmistettuja ja niistä huokuu ylellisyys ja laatu 24k kultauksineen.

  Jos haluat ihanien orgasmien lisäksi kauniin, huippumaterialista valmistetun vibraattorin, tutustu luxus vibraattoreihimme.

 • Klitoriskiihottimet

  Klitoriskiihotin

  Naisille klitoriskiihotin on seksiväline, joka on erityisesti suunniteltu klitoriksen kiihottamiseen.

  Klitoriksen kiihottamiseen tarkoitettu laite on moottorilla toimiva seksiväline, joka on yleensä valmistettu silikonista, muovista tai kumista. Useammassa klitoriskiihottimessa on säädettävät ja tehokkaat värinät eli ne voidaan luokitella tällöin vibraattoreiksi.

  Klitoriskiihottimien tarkoitus on antaa tietyn ajan kuluessa naiselle klitoriksen herkistettyä orgasmin. Useimmille naisille klitoriksen hyväily on jopa orgasmin edellytys.

  Ihanaa.fi valikoimasta löytyy ladattavia ja paristoilla toimivia klitoriskiihottimia. Klitoriskiihotin kategoriasta löytyy myös yhdistettyjä vibraattoreja, jotka stimuloivat hekumallisen nautinnon G-pistettä ja klitorista yhtä aikaa hieromalla.

 • Minivibraattorit

  Minivibraattorit

  Minivibraattori on pieni kiihotin, jolla stimuloidaan nautinnolliseen orgasmiin erogeenisiä alueita kuten klitorista. Taskukokoiset minivibraattorit kulkevat mukanasi vaikka käsilaukussa ja ovat tarpeen tullen valmiina.

  Löydät valikoimastamme pieniä paristokäyttöisiä sekä USB-ladattavia vibraattoreita. Haluatko paristokäyttöisen kovamuovista valmistetun vibraattorin? vai ladattavan pehmeästä silikonista valmistetun minivibraattorin? Tutustu valikoimaamme ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva orgasmin tuoja.

 • Paristolliset vibraattorit

  Paristolliset vibraattorit

  Paristokäyttöiset vibraattorit toimivat nimensä mukaisesti paristoilla. Valikoimastamme löydät useita laadukkaita paristokäyttöisiä vibraattoreita. Vibraattoreita löytyykin markkinoilta todella paljon. Vibraattoreiden valmistusmateriaalit kovamuovista silkinpehmeään silikoniin antavat jokaiselle vibraattorin hankkimista suunnittelevalle paljon vaihtoehtoja. Haluatko helliä klitoristasi ? G-pistettäsi ? Meiltä löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan vibraattorin.

 • Rabbit-vibraattorit

  Rabbit-vibraattorit

  Rabbit-vibraattorit ovat seksivälineitä naisille, jotka haluavat samanaikaisesti stimuloida klitorista sekä emätintä sisältäpäin. Useammasta naisesta tämä tuntuu erittäin hyvältä ja kiihottavalta.

  Rabbit-vibraattorissa on kaksi moottoria, jotka hyväilevät klitorista ja vaginaa. Rabbit-vibraattorin varressa olevat pupun korvat stimuloivat klitorista. Kyseisissä vibraattoreissa on eri säätömahdollisuuksia värinöissä ja moottorin tehossa. Vibraattoreiden yleisimmät valmistusmateriaalit ovat ABS kovamuovi, silikoni ja TPE. Vaihtoehtoja löytyy paljon ja jokaiselle varmasti löytyy omansa. Mieti omat tarpeesi ja kriteerisi ennen vibraattorin hankkimista. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva vibraattori

61 Tuotetta

Vibraattorit, upeat värisevät seksilelut

Upeat vibraattorit ovat naisten suosima seksiväline, joka tuo lisää nautintoa orgasmeihin.

Vibraattoreilla saat lisää potkua orgasmeihin sekä piristystä seksielämääsi. Seksivälineenä vibraattorilla saat nautintoa ja sutinaa makuukammariin. Vibraattori on moottorilla toimiva seksiväline, jolla voit kiihottaa itsesi tai kumppanisi.

Voi miten ihanaa onkaan saada upeaa hierontaa g-pisteelle tai klitorikselle

Vibraattori tulee löytyä jokaiselta naiselta. Vibraattori antaa ihanat tajunnan räjäyttävät orgasmit joko sooloseksiin tai yhteisiin leikkeihin kumppanin kanssa.

Vaihtoehtoja on paljon, joten valintaa tehdessä on hyvä miettiä mitkä ovat sinun kriteerisi tälle värisevälle seksivälineelle. Onko uusi värisevä vibraattori ensimmäinen vai haluatko laajentaa valikoimaasi?

Vibraattoreilla on eri nopeuksia ja erilaisia värinäohjelmia. Jos sinulla ei ole aikaisemmin ollut vibraattoria tai olet aloittelija, voit aloittaa matalilla nopeuksilla ja sitten siirtyä hiljalleen kovempiin. Kokeilemalla ja tutustumalla itseesi löydät sopivat värinät ja nopeudet. Löytäessäsi oman nautinnon pisteesi pääset nauttimaan orgasmeistasi.

Erilaisia vibraattoreita on moneen makuun ja jokaiselle löytyy omansa. Löytyy kookkaita, kuvioituja, pieniä, sileitä ja kauniita kiihottimia.

Löytämällä sopivan kokoisen ja mieluisan vibraattorin. Voit miettiä vibran kokoa suhteessa omaan vartaloon ja emättimen kokoon sekä herkkyyteesi.

Hieromasauvan eli vibraattorin tarkoitus on eri värinöillä ja nopeuksilla tuottaa nautintoa ja kiihottumista. Vibra tarkoitus on aiheuttaa voimakasta kiihottumista. Me, jokainen koetaan yksilöllisesti omat kiihotuspisteemme. Hakemalla ja kokeilemalla eri kehon alueitasi löydät varmasti omat nautinnon pisteesi.

Mitä haluat vibraattorilta?

Haluatko vibraattorin olevan kova, joustamaton vai pehmeä silikoninen tai muu huokoisesta materiaalisesta valmistettu kiihotin.

Kaipaatko tehokasta moottorisoitua ja usealla ohjelmalla toimivaa vibraattoria. Tarvitsetko vibraattorin, jossa on yhdessä G-pistettä ja klitorista stimuloivat moottorit vai erikseen molemmat kiihottimet.

Onko sinulla tarve vesitiiviiseen vibraattoriin tai kiihottimeen? Valikoimastamme löytyy vesitiiviitä vibraattoreita, jotka voit ottaa mukaan suihkuun tai kylpyyn ja tehdä pesuhetkistä piristävän sekä nautinnollisen.

Materiaaleja on useampia, silikonisista kovaan muoviin. Tuoteselosteessa kerromme jokaisen vibraattorin kohdalla mistä ne ovat valmistettu. Sekä kerromme, että sisältävätkö ne ftalaattia. Lue huolellisesti tekstit, jos tarvitsemaasi tieto ei löydy kysy meiltä!

Ihanaa.fi seksivälinekaupasta löydät pieniä tehokkaita klitoriskiihottimia sekä tehokkaita vibraattoreja.

Meiltä löytyy vaihtoehtoja sekä ladattavista, että paristoilla toimivista vibraattoreista.

Laadukkaiden sauvojen lisäksi valikoimastamme löytyy myös luksus vibraattoreita kuten Zalo.

Vietä nautinnollisempaa elämää erilaisten seksivälineiden kanssa.

Valikoimastamme löydät merkkejä Zalo, Jil, Wonderlust, Pillow Talk, Dorcel, Shots, Ovo, Pipedream, Toyz4lovers, Bijoux Indiscrets, Vive, Adrien Lastic, You2Toys, Rimba, Fifty Shades of Grey ja UltraZone

Naiset! Laitetaan vibraattorit käyntiin ja nautitaan upeista orgasmeista!