Hinta:

39,90 €

Toimitus: 1-3 arkipäivää

Pieni ja tehokas minivibraattori Pillow Talk Flirty Pink  vibraattori

luiston flirty minivibraattorille antaa laadukas ja vegaaninen BIO liukuvoide

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS!
ILMAINEN TOIMITUS!

Tuotetiedot

Pieni, söpö ja tehokas PowerBullet moottorilla varustettu Flirty Pink minivibraattori on täydellinen kiihotin klitoriksen stimulointiin. Flirty minivibraattori on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja pienen kokonsa ansiosta tämä klitoriskiihotin sopii pieneenkin laukkuun mukaan matkalle.

Flirty minivibraattori antaa hauskuutta ja nautintoa sooloseksiin sekä toimii yhteisenä leluna pariskunnille.

Flirty minivibraattori on helppotoiminen, painamalla kristallinappia säädät tehokkuutta ihanaan Pillow talk Flirty vibraattoriin.

Pillow talk Flirty vibraattorin materiaali on satiinin pehmeää ja laadukasta silikonia. Vibraattori on helppokäyttöinen, sillä kaikkia toimintoja ohjaat vain yhdellä painikkeella. Latauspistoke löytyy Flirtyn kyljestä alhaalta DC merkin kohdalta.

Flirty vibraattorissa on matkalukitus ominaisuus, joka varmistaa ettei tämä pieni ja pippurinen klitoriskiihotin käynnisty väärässä paikassa väärään aikaan. Matkalukitusta käyttämällä voit huoletta pakata kiihottimen laukkuun, eikä se käynnisty lukituksen ollessa päällä.

Flirty vibraattorin matkalukituksen aktivoit päälle helposti painamalla kristallia nopeasti kolme kertaa ja toistamalla sama uudelleen vibraattorisi on taas käyttövalmis.

Käytä ainoastaan vesipohjaista liukuvoidetta Flirty vibraattorin kanssa. Silikoni liukuvoiteet voivat vahingoittaa silikonista valmistettuja seksileluja.

Puhdista vibraattori ennen ja jälkeen käytön seksiväline puhdistusaineella tai miedolla saippualla. Huuhtele vibraattori lämpimällä vedellä.

Säilytä Flirty vibraattori kuivassa, valottomassa ja pölyttömässä paikassa. Muista kuivata vibraattori ennen säilytystä.

 • Valmistusmateriaali: Silikoni, Swarovskin kristalli
 • Pituus: 11 cm
 • Halkaisija: 2,2 cm
 • Väri: Pinkki
 • Tehokas ja hiljainen Power Bullet moottori
 • Käytä liukasteena vesipohjaista liukuvoidetta
 • Ladattava: sisältää USB kaapelijohdon 
 • Vesitiivis

Arvostelut

Arvosana 
08.10.2018

Tehokas pieni vibra

Minivibrana tosi tehokas. Parasta että toimii yhdestä napista. Helppo käyttää. Tosi hiljainen ja parasta, että voi ladata ja ei muuten kovin nopeasti akku kulu...saa suristella pitkään.

  Kirjoita arvostelu!

  Kirjoita arvostelu

  Flirty Pink Vibraattori

  Flirty Pink Vibraattori

  Pieni ja tehokas minivibraattori Pillow Talk Flirty Pink  vibraattori

  luiston flirty minivibraattorille antaa laadukas ja vegaaninen BIO liukuvoide

  Lisätarvikkeet

  Muita tuotteita kategoriassa